HVAD SIGER KLUBBERNE!

Preben Dahlgaard – Formand for Bedsted KFUM Volleyball

“Vi har kørt parløb med Sportigan Hurup-Thisted de sidste 6 år. Det har selvfølgelig stor betydning at vi får leveret hurtigt og fejlfrittil en fair pris, men også at butikken er så tæt på. Her er Johnny god til at være fremme i skoene. Han kommer tit forbi og holder blandt andet særlige klubaftener for os. Han er i det hele taget god til at afdække vores løbende behov. 

Det er vi godt tilfredse med.”

 

Niels Peter Olesen – Formand for Skjern GF Fodbold

“Vi og den lokale Sportigan i Skjern har haft et tæt samarbejde i mange år. De levere trøjer, træningsdragter, bolde – alt hvad vi har brug for. Det vigtigste for os er den tætte kontakt i hverdagen, samt at de forstår hvilke opgaver og udfordringer, vi står med som frivillige. Intet er for stort eller for småt for dem. Og hvad de ikke lige har, det skaffer de.

Det gør en stor forskel for alle i klubben.”

 

Jeppe Bredvig Hansen – Formand for Them GF

“Vi har lige forlænget vores samarbejde med Sportigan i Silkeborg med yderligere 4 år. De er bare en stor hjælp når det gælder tøj og udstyr i foreningen. Vi skal bare sige, hvad vi vil have og så klarer de resten. De står for kontakt til leverandører og forhandler også gode aftaler hjem for os.

De gør det, kort sagt, lettere for os at fokusere på det vigtigste i hverdagen: Klubarbejdet og de sportslige rammer.”