Velkommen til en verden af sport, arbejde og fritid

Der er ikke noget vi ikke kan klare, om du skal på banen og svede eller skal ud i en job situation for at vise firmaets navn og image, eller måske bare slappe af. Ingen opgave er for stor og ingen er for lille.
Vi arbejder med alle de velkendte brands indenfor sport og profil, krydret med brands som kun fås hos Sportigan.
Kig kataloget igennem, her er en lille vifte af alt det vi kan – finder du ikke det du skal bruge – så kontakt os, vi er landsdækkende og derfor nemme at komme til, og vi står på hovedet for at efterkomme dine ønsker.

Sport:

Vi har kæmpe erfaring i at levere alt til klubber indenfor stort set alle sportsgrene og står klar til at hjælpe din klub med en effektiv og billig løsning.
Vi tilbyder beklædning til alle former for sport og vi kan også tilbyde specielle produktioner, så intet er umuligt her – udover dette kan vi servicere med alt fra præmier, gavekort, plejemidler, bolde, kegler, overtræksveste etc.

Firma/ Profil:

Vi er selv lokale og ved hvad det betyder at vise firmaets navn og image på en god måde. Vi kender sikkert også de fleste firmaer i lokal området og har allerede der en god fornemmelse af, hvad der skal til for at netop dit firma eller institution bliver set i lokalområdet på den bedste tænkelige måde.

Hvem er vi:

Sportigan Klub og Erhverv er en landsdækkende sportskæde, som har gjort det til sit speciale at arbejde lokalt, og ydermere sørge for at økonomien bliver lokalt.

Priser forhandles individuelt og alle priser i kataloget er excl. moms.
Kom ned til os og prøv os af – nærhed til lokalområdet – nærhed til de behov I har, gør at vi har tid til at skræddersy din opgave til lige præcis det du har af ønsker. Vi går heller ikke af vejen for en lille snak om holdets præstation i weekenden, eller hvordan det går med virksomheden – så kontakt eller læg vejen forbi Sportigan Klub & Erhverv i dit lokalområde.